Venda de tinta i tòner

OFERIM CONSUMIBLES REMANUFACTURATS I COMPATIBLES D’ALTA QUALITAT

TintaBcn està especialitzada en la venda de tinta i tòner per a impressores, tant compatibles com originals. Els cartutxos remanufacturats han estat reciclats i reprocessats a partir d’un cartutxo original sempre verge (no venem cartutxos que han estat reomplerts com en altres establiments).

El mercat del consumible és sensible pel que fa a la qualitat del producte i a TintaBcn ens assegurem que tot el procés de producció es realitzi en plantes especialitzades en reciclatge i fabricació de consumibles. Aquestes compten amb els equips i les tècniques més avançades del sector i la millor matèria primera per als nostres productes. Invertim temps i esforç en l’avaluació de diversos proveïdors de cartutxos alternatius i venem exclusivament els de més alta qualitat.

Els nostres cartutxos estan sotmesos a una completa revisió i a un test de qualitat exhaustiu. Garantim al 100% la qualitat, la durada i la satisfacció del client. Els cartutxos que venem a TintaBcn no són els més econòmics del mercat del compatible, però oferim una alta qualitat i treballem contínuament perquè siguin els millors (i tot i això suposen un 70% d’estalvi respecte a l’original).

RAONS PER UTILITZAR CONSUMIBLES ALTERNATIUS

  • Són més econòmics que l’original
  • Oferim garantia il·limitada (el client no arrisca)
  • Qualitat i rendiment equivalent a l’original
  • El client cuida el medi ambient reutilitzant els cartutxos

GRAN ESTOC

Venem consumibles d’impressora de tinta i làser. Tenim estoc continuat de cartutxos i tòners amb més de 1.000 referències per les impressores més habituals, i en 24 hores podem aconseguir qualsevol referència sigui original o compatible.

GARANTIA IL·LIMITADA

Gràcies a les nostres alternatives de qualitat per al consumible original i el nostre servei professionalitzat ens hem posicionat com la millor opció per a la compra de cartutxos d’impressora. Som una empresa especialitzada que garanteix les millors opcions per millorar els teus costos d’impressió, per això tots els nostres consumibles són d’alta qualitat.