Assessorament en la compra d’impressores

foto_assessor_compra_impres

A TintaBcn l’assessorem gratuïtament a l’hora de comprar una nova impressora, fotocopiadora o fax. La nostra experiència l’ajudarà a escollir el dispositiu d’impressió amb les funcionalitats adequades a les seves necessitats. Posem al seu abast els nostres coneixements dirigint-los a optimitzar el seu futur entorn d’impressió millorant la seva productivitat i satisfacció. Tenim un extens catàleg d’impressores de totes les marques i models.

L’ajudarem a escollir el tipus d’impressora que necessiti comprar, per tecnologia d’impressió (làser o tinta d’injecció), característiques (monocrom o color, velocitat d’impressió, mida, amb cables o sense) i funcions (multifunció), així com pel tipus de treballs d’impressió als que estan destinades i pels controls de consum. Sabem que la inversió que es fa en la compra de l’equip no és el més important, sinó que són els consumibles: l’equip més barat no sempre és el més rendible.

Atenent a les nostres premisses d’estalvi, reciclatge i qualitat intentarem trobar l’equilibri entre les seves necessitats d’impressió i el preu del consumible.

 

Deixa un comentari