Com forçar l’actualització de Windows 10 a la versió Fall Creators Update

La darrera actualització de Windows 10 ja està disponible. Es tracta de Windows 10 Fall Creators Update. És una actualització que porta bastantes novetats en diversos aspectes. D’entre elles cal citar el OneDrive, canvis d’aparença amb disseny fluid, contactes a la barra de tasques, suport de realitat mixta, etc.

El desplegament de l’actualització va per fases, de tal manera que Microsoft es provarà amb diferents tipus d’equips i si sorgeix algun problema es pot treure algun patch abans de seguir amb el desplegament. Cal tenir en compte la gran varietat de tipus d’ordinadors que fan servir el sistema operatiu de Microsoft.

Actualització forçada de Windows 10 Fall Creators Update

A part de realitzar l’actualització a través de Windows Update, mètode amb el qual molts hi estem acostumats, podem realitzar una actualització a través de l’assistent que ens proporciona Microsoft. D’aquesta forma, anem a la pàgina de descàrrega de Windows 10 i, a l’entrar, veurem un missatge com el següent:

El programa s’encarregarà de tot el procés: detectarà l’actualització pendent, es descarregarà a l’ordinador, i després prepararà l’equip per actualitzar el sistema. A l’acabar indicarà que necessites reiniciar l’ordinador per finalitzar el procés i tenir la darrera versió del Windows 10.

Personalment, ja he actualitzat alguns ordinadors amb aquest mètode, així com a d’altres versions d’Aniversaris o de Creadors i em sembla un mètode bastant còmode, ja que es té un major control del procés d’actualització i de la fase que s’està realitzant en cada moment. A més, si sorgeix algun problema, obtindrem més informació que l’obtinguda per Windows Update.

Posted in Reparacions and tagged , .